Aangenaam, ik ben Willem van Esch. Welkom op mijn website. U leest hier hoe ik u en uw organisatie vol bezieling op weg kan helpen naar geluk en gezonde winst. Om het maximale uit uzelf te halen en zelfs boven uzelf uit te stijgen heeft u zo nu en dan een zetje in de juiste richting nodig. Ik kan u daarbij helpen.

aanpak.jpg
blog.jpg
contact.jpg
denkwijze.jpg
home.jpg
willem.jpg
« »

Wat doet Willem voor u?

 Vraagt u zich wel ’s af hoeveel u in uzelf investeert? En heeft u enig idee wat zo’n investering u kan opleveren? Of bent u meer bezig met investeringen in stenen en materialen? Als u kiest voor een investering in uzelf garandeer ik u een rendement van minstens factor tien. En het mooiste komt nog: Eerst samen met ons gaat u daar zelf voor zorgen!

Ik help u in uw werk als ondernemer, CEO en andere ambitieuze professional met uw organisatie en werk met meer bezieling op weg naar diepere professionele vervulling, geluk en gezonde winst. Vanuit ‘the big picture’ breng ik het groeiproces met u op gang. Ik help u dilemma’s te doorgronden en vaste denkpatronen te doorbreken. Zo kunt u uw creatieve kracht (her)vinden en blinde vlekken ontdekken en aanpakken. Hoe ik mezelf in een paar woorden omschrijf? Sparring partner. Trusted advisor. Of beter nog: uw professionele vriend.

Contactgegevens: 

Willem van Esch
E-mail: info@willemvanesch.nl
Phone: +31 651488025
Skype: willem.van.esch
LinkedIn

 

Volg mij op 

Site van Incosupport:

www.incosupport.com